23 Nisan 2010 Cuma

INITIUM, SENİ DE GEÇ BULDUM






California'da tasarlanan ve İtalya'da üretilen Initium'un güneş gözlüğü koleksiyonu, gerek metal gerek kemik çerçeve modelleriyle bence bu senenin en başarılı vintage kokan koleksiyon. 1980lerin popüler modellerini kendi çizgileriyle birleştiren Initium bence çok başarılı olmuş. Gözlükler reprodiksiyon değil, özgün duruyorlar. Robert Downey JR'ın gözünde de görülen marka, böyle bir isimle de anılınca son zamanlarda oldukça popüler olmaya başladı. Ülkemizde Ahu Tuğba'nın temsil ettiği gözlük akımını bence çok güzel yansıtan Initium'un optik koleksiyonu ve diğer güneş gözlüğü modelleri de bakılmaya değer: http://www.initiumeyewear.com/

Free Blog

4 yorum:

  1. modelleri cidden çok güzel, tam olarak böyle bişey bakıyodum. web sitesine de baktım, sanırım fiyatlarıda uçuk değil. bunları Türkiyede bulabilirmiyim nerelerde vardır bi fikriniz varmı?

    YanıtlaSil
  2. Ne yazık ki ülkemizde satılmıyor,Internet'te bir çok siteden alabilirsiniz. Ancak ne yazık ki gözlük de denenmeden alınmıyor. En kısa zamanda gelir diye umalım :)

    YanıtlaSil
  3. Maalesef ama çok teşekkürler. Gerçi birde erkek gözlüğü sanırım paylaştıklarınız şu an farkettim :) ama bu tarz modellerde çokta problem olmaz sanırım:)

    YanıtlaSil
  4. INITIUM marka gözlükleri araştırırken şans eseri bloğunuzla karşılaştım pek inceleme fırsatım olmadı fakat gördüğüm kadarıyla MATSUDA markasından hiç bahsedilmemiş. dünyadaki en özgün ve kült modellere sahip bu markayada bloğunuzda yer vermeniz tavsiyesiyle hoşçakalın.

    YanıtlaSil