28 Mart 2010 Pazar

YORUMSUZ - JOHN GALLIANO BU YAZ LATİN HAVASINI VINTAGE ÇİZGİLERLE BULUŞTURUYOR!


Uzun zamandır basın bültenleri gelmekte, blogda yer verip vermemekte kararsızdım objektifliğimi yitirir miyim diye. Sonunda karar verdim, gözlükleri zaman zaman eleştirmeye devam etsem de meslekdaşlarıma da (hem gözlükçülere hem de halkla ilişkiler uzmanlarına) destek olacağım.
O yüzden bundan sonra basın bültenlerini yorumsuz olarak veriyorum, duyurulur..


*****

Koleksiyonlarını Çin, Meksika, Rusya, Japonya, Hindistan’ın yanı sıra kendi vatanından da ilham alarak oluşturuyor. Galliano, Opera Garnier’den La Belle Epoque’a, Bollywood’dan Las Vegas’a, Pearl Kings ve Queens of London şehrinden doğunun geyşalarına kadar her gördüğünde güzellik buluyor ve kadınların rüyalarını yeniden şekillendiriyor.

Vintageria Jonh Galliano…
Eski mektup yazıları, gazete kupürlerini bir araya getirerek tasarladığı vintage t-shirt, ayakkabı, çanta desenlerini, gözlük çerçevelerine taşıyan Galliano gözlüklerinde bu yaz eski görünüme geri döneceğiz.

Zımba detayları şimdide güneş gözlüklerinde…

Geçtiğimiz kış başlayan zımba modası, bu yazda raflarda yerini alıyor. Deri ceket, deri çanta, ayakkabı detaylarından sonra dünya’da ilk defa güneş gözlüklerine zımba detayını taşıyan John Galliano bu yaza farklı bakmak isteyenleri bekliyor

İspanyol havası;

John Galliano, İspanyanın geleneksel dansı flamenco dansçılarından ilham alınarak, modern çizgiler ile İspanyol dekoratif desenleri bir araya getirerek tasarım harikası gözlükleri ortaya çıkarıyor. John Galliano’nun modaya bakış açısının bir göstergesi olan bu gözlükler ile kendinizi farklı hissedeceksiniz.



Free Blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder