24 Nisan 2015 Cuma

ETNIA BARCELONA'DAN AFRİKA YANSIMALARI


Gittiğim her gözlük fuarında en büyük standlardan birini açan Etnia Barcelona, dürüst söylemek gerekirse çok da ilgimi çekmemişti. Koleksiyonunda klasik modellere yer veren İspanyol marka, son zamanlarda oldukça konuşulmaya başlayınca, gurunuz da koleksiyonu inceledi ve sizlere bilgi vermeyi bir görev edindi.



Etnia Barcelona gözlükler, isimlerini aldıkları şehri yansıtıyorlar; kültür, kalite ve İspanyolların sıcak renkleri gözlüklere yansımış. Dolayısıyla tüm gözlüklerde hafiften bir Akdeniz tadı hissediyorsunuz. Marka gerek optik çerçeve gerekse güneş gözlüklerinde özellikle bu sene Afrika vurgusuna önem veriyor, bu nedenle İlkbahar - Yaz 2015 kampanyası Afrika'da yerli modellerle çekilmiş.


Etnia Barcelona'nın gözlükleri farklı renklerde asetatlar. Marka, lenslerinde dünyaca ünlü Barberini cam kullanıyor. Gözlüklerin lensleri sertleştirilmiş kristal cam, dolayısıyla mükemmel bir görüş sağlıyor.Cam renklerin, çerçeveye uyumuna ise diyecek laf yok.



EB bu sene özellikle renkli gözlüklerde adından bo bol bahsettirecek. Gözlükleri elinize aldığınızda zaten kalitesini belli ediyor. Camlarının ise farkını, gözlüğü takar takmaz anlayacaksınız.
Marka, Türkiye'de de satılıyor ve seçkin noktalarda yerini almış durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder