26 Mayıs 2012 Cumartesi

Fashion@EYE'IN YENİ GÖZDESİ: OPTİMONO





Mart başından beri Karaköy Fransız Geçidi'nde sizleri ağırlayan Fashion@EYE Vintage Sunglasses Pop Up Shop, 'urban collection' adıyla yeni gözlük modellerine de yer veriyor.
Bunlardan biri, Türkiye'nin babam gibi ilk gözlükçülerinden Hazım Rıza Gözlükçü'nün torunu Hazım Gözlükçü'nün elde tasarladığı ve ürettiği gerçek el yapımı Optimono ahşap gözlükler.. 
Optimono markası, özel olarak üretilen gözlüklerin mono durumundan, yani herbirinin yegane olmasından geliyor. Çünkü her bir “mono”, ağaç damarlarının farklılık gösteren desenleri sayesinde aynı model olsalar bile birbirinden farklı. Bu durum da kullanıcıya kendini çok daha özel hissettiriyor.Hatta istenirse, ahşap tipi ve cam özellikleri seçiminin yanı sıra, burun ölçünüz ya dasap uzunluğunuzu alınarak ve hatta tasarımımız talep edeceğiniz diğer özelliklere göre(ör: mono’ların saplarına isminizin yazdırılması) şekillendirilerek sadece size özel hale gelebiliyor.“optimono” gözlüklerinde kullanılan ana malzeme ceviz ağacı...
***
Bu muhteşem güneş gözlükleri sadece Fashion@EYE'da satılıyor. Benim gibi gözlükçü bir aileden gelip, başka alanda kariyer yapsa da baba mesleğine muhteşem bir dokunuşla dahil olan Hazım'ın ellerine sağlık..
Kısıtlı sayıda modelleri kaçırmamak için hemen nereye geleceğinizi biliyorsunuz ;)
Görüşmek üzere!


2 yorum: