31 Temmuz 2010 Cumartesi

FASHION@EYE GÖZLÜKLER AĞUSTOS AYI BOYUNCA FASHION@EYE SHOWROOM'DA KARŞINIZDA!






















Moda dünyasının yakından takip ettiği Fashion@EYE Vintage Gözlük Koleksiyonu, kullanılmamış ve ilk el vintage ERKEK ve KADIN gözlük modelleriyle, 02 – 31 Ağustos tarihleri arasında Asmalımescit ~11~’de görücüye çıkıyor. Birbirinden ilginç tasarımlı ve nostaljik gözlüklerle hem fark edilecek hem de şık olacaksınız.

Türkiye’nin ilk gözlükçülerinden Mehmet San’ın 1960lar’dan beri sattığı gözlüklerden örnekler koruyarak oluşturduğu Fashion@EYE Vintage Gözlük Koleksiyonu, yeni eklenen benzersiz ve KULLANILMAMIŞ vintage gözlüklerle Ağustos ayında görücüye çıkıyor. Sadece belirli aralıklarla özel davetler ve festivallerde sergilenen Fashion@EYE koleksiyonu vintage gözlükler, Ağustos ayı boyunca Asmalımescit ~11~’de açılacak Fashion@EYE Showroom’da, ‘ilk’ sahiplerini bulacak.

Fashion@EYE Vintage Gözlük Koleksiyonu’nda, Christian Dior, Silhouette, Yves Saint Laurent, Dunhill gibi modaevlerinin 1960lar, 1970ler’de ürettikleri güneş gözlük modellerinin yanı sıra, 1980ler ortası üretilen no name Fransız ve İtalyan retro modeller ve artık üretilmeyen efsanevi Nigura ve Neostyle gibi markalara ait nadir gözlükler de bulunuyor. Koleksiyonda, Rihanna, Lady Gaga, Jay Z gibi ünlü isimlerin taktığı vintage gözlüklerden örnekler de ilginizi çekecek. Fashion@EYE Vintage Gözlük Koleksiyonu’nda, kadınlar kadar erkekler için de oldukça farklı model sizleri bekliyor..

Eğer isterseniz Fashion@EYE Showroom’da onlarca farklı ve eğlenceli vintage gözlükten size en yakışanı, basında “gözlük gurusu” olarak tanınan, İletişim Bilimleri Uzmanı Dr. Hakan San ile birlikte seçebileceksiniz.

Fashion@EYE Vintage Gözlük Koleksiyonu yeni üyelerini VE YAKIN ZAMANDA TEKRARLANMAYACAK BU BÜYÜK FIRSATI kaçırmayın diyoruz, hepinizi 02 -31 Ağustos 2010, 15:00 – 20:00 arası Asmalımescit ~11~ Fashion@EYE Showroom’a bekliyoruz.

Modellerin devamı yandakı Collection linkinde..

Adres: General Yazgan Sokak No: 6/11 Beyoğlu-İstanbul (Tünel House Cafe’nin çapraz binası) 0 541 356 92 81

Free Blog

2 yorum:

  1. E bekliyoruz artık ;)
    Adres ve telefon az sonra.. Yarın Grupanya'da fırsat çeki satılacak her iki konuyu da akşama yayınlıyorum..

    YanıtlaSil