14 Haziran 2010 Pazartesi

FASHION@EYE WAS @ BEBEK SENLIGI



Herşeyden önce hepinizden özür dilerim, daha önce haber veremedim, çünkü aceleyle dahil olduğum Bebek Şenliği, gercekten cok yoğun geçti ve bloga yazacak zaman kalmadı.
***
Fashion@EYE Vintage Koleksiyonu, 12-13 Haziran'da Bebek Şenliği'ndeydi. Değerli arkadaşım Kürşad'ın önderliğinde düzenlenen Şenlik, oldukça hareketli ve eğlenceli geçti. Organizasyon mükemmeldi, herkes çok eğleniyordu ve Fashion@EYE koleksiyonuna ilgi olağanüstüydü.
Bu koleksiyonu biraraya getirirken ailece çok yorulduk, ama Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmekten çok mutlu oldum, teşekkür edenler oldu, kendim gibi gözlük manyaklarıyla tanıştım, vintage gözlüklerimizi tanıştırmaya karar verdik. Kürşad'a beni son dakika haber vermeme rağmen dahil etttiği için çok teşekkür ederim.
***
Fashion@EYE koleksiyonu takipçisi, "ünlü" arkadaşlarımı afişe etmeyi sevmiyorum. Arkadaşlığımızı kullanıyor gibi geliyor. Bebek Şenliği'nde de birçok ünlü Fashion@EYE Vintage Koleksiyonu'ndan satın aldı. Müşteri isimlerinin verilmesine çok karşıyım, ancak standa uğrayan birkaç kişiden bahsetmeden geçemeyeceğim.
Cemiyet hayatının en ünlü isimlerinden Feryal Gülman, Fashion@EYE standının ilk ziyaretçilerindendi. Kendisiyle Show TV'de yayınlanması planlanan ve yapım koordinatörü olduğum İhtiyacım Var programında jüri üyesi olarak beraber çalışacaktık. Hiçbir TV tecrübesi olmamasına rağmen, Hülya Avşar, Ali Şen gibi isimlerin yanında deneme çekiminde hiç zorlanmadı, ve profesyonelliğiyle herkesi hayran bıraktı. O zamanlar kendisine Silhouette gözlük sözüm vardı, gerçekleştirdim. 80 başı siyah/beyaz metal çerçeveli Silhouette, Feryal Hanım'da muhteşem durdu. Ben de çok mutlu oldum.
Sabancı Üniversitesi'nde öğretim görevlisiyken beni kırmayarak "Medyanın Özel Hayata Müdahalesi" konulu soru cevap için okula gelen sevgili Deniz Akkaya da Bebek Ayşe ile birlikte standa uğrayanlardandı. Deniz hiç değişmemiş, hala güzel, bebek de çok şekerdi. Deniz'e Fashion@EYE özel gösterim yapacağıma söz verdim, kendisine çok güzel gözlükler vereceğim. Deniz, dersime geldiği zaman basına duyuru istememişti, başkası olsa bunu çok güzel reklam malzemesi yapardı, o zamandan beri kendisine müteşekkirim..
Bir gece önce Okan Bayülgen'in konuğuydu, ertesi gün bizim standın. Ortaçlı Zıbın ve Don Sanayi A. Ş. (programı izleyenler hatırlayacaktır:) sahibi Selin Ortaçlı de standa geldi. Kendisine Christian Dior 2523 modelini verdim. İnanılmaz yakıştı. Selin Hanım, ekranda gözüktüğünden daha da güzel ve sempatikti, gözlük de muhteşem oldu.
Son zamanlarda en başarılı bulduğum moda tasarımcılarından Özgür Masur'da aynı modelin siyah güneş gözlüğünü aldı. Özgür'ün yüzüne cuk oturdu, çok güzel durdu. Özgür bence gerçekten çok başarılı, yakında uluslararası olarak da tanınacağına ciddi inanıyorum.
İki Christian Dior'umun arkasından üzülmedim desem yalan olur, inanın..
Fotoğraflarını çekmedim, dediğim gibi utandım. Farklı mesleklerden kişilerin, gözlüklerime çok iyi bakacağını düşündükçe üzüntüm geçti. Bu isimlerin Fashion@EYE koleksiyonunu taktığını aklıma geldikçe de pek bi seviniyorum :))
Aynı akşam Star Haber, Fashion@EYE vintage koleksiyonunu yayınladı. Mutluluğum perçinlendi. Videoyu az sonra paylaşmaya çalışacağım.

Free Blog

2 yorum:

  1. ben katılamadım ve üzgünüm.:(

    YanıtlaSil
  2. ne kadar sanslilar..cok uzaklarda oldugum icin herseye yabanci kaliyorum:(

    YanıtlaSil